Info

Fra VirkerAmex.com
Hopp til: navigasjon, søk

Om du ikke ønsker å legge inn endringen selv, så send gjerne inn nytt brukersted eller endring på epost til tips@virkeramex.com

Brukersteder merket med "?" er uverifiserte brukersteder, eller der kilden er eldre enn 1 år.[rediger | rediger kilde]

Har du funnet ut at brukersted er OK kan du fjerne ?, fungerer det ikke så kan du fjerne hele brukerstedet.

En liten guide til hvordan legge inn, rediger eller fjerne.[rediger | rediger kilde]

Desktop: For vanlige dødlige som ikke liker å rote i kilden så trykk på "Rediger" oppe i høyre side av siden.

Mobil: Trykk på "Blyanten" oppe til høyre. Her går den desverre rett inn i kilde redigering, så trykk derretter på "Tannhjulet" og velg "Bytt til visuell redigering"

For å få det så enkelt som mulig å navigere, kan man lage egne sider for landsomfatende kjeder, feks som det er gjort på Lefdal. Da kan man lett se hvilke avdelinger som funker. Er det enkeltbutikker så kan man legge inn "Butikknavn - Sted"

Legg til endingen du ønsker, og legg gjerne med en kommentar i dialogboksen du får opp etter du trykker på lagre. Skriv gjerne hvordan du oppdaget at det funker, eller at det ikke funker. Gjerne med dato Da blir det lettere for oss alle å verifisere at det ikke bare er lagt inn uten å være sikker.

Eksempler:

Du legger for eksempel inn at Elkjøp på Hamar aksepterer kort. Når du trykker lagre så kan du skrive foreksempel: "aksepterer kort i butikk 06.02.17"

Ønsker du å fjerne er det greit å skrive på samme måte: "Lefdal Hamar akseptererte ikke kort 05.02.17" så vet vi også hvorfor den er borte fra listen